r.wojcik
Najwięcej radości daje mi eksperymentowanie i poznawanie nieznanego. Podróże dają mi wiele inspiracji i pozwalają na odkrywanie niespodziewanych smaków. Nie mam wykształcenia gastronomicznego, ale gotowanie nie jest mi obce. To mój czas na medytacje.
Czym jest dla mnie ten projekt? Dużą szansą samorozwoju w kierunku tego co kocham.
Moje przepisy
Czas
![](https://i0.wp.com/gotujpohiszpansku.pl/przepisy/wp-content/uploads/2019/05/Roksana-przepis.jpg?resize=300%2C300&ssl=1)
Sałatka z cukinii i marchewki Kategoria: Sałatki, Wegetariańskie
Główny składnik: Cukinia
Metoda: Smażenie, Na surowo
Główny składnik: Cukinia
Metoda: Smażenie, Na surowo
20 min
![](https://i0.wp.com/gotujpohiszpansku.pl/przepisy/wp-content/uploads/2019/04/Roksana-Leo-Karo-Ada.jpg?resize=300%2C300&ssl=1)
Risotto ze szparagami i karczochami Kategoria: Ryż, Wegetariańskie
Główny składnik: Ryż, Warzywa
Metoda: Gotowanie, Smażenie
Główny składnik: Ryż, Warzywa
Metoda: Gotowanie, Smażenie
55 min
Nie znaleziono recenzji.