Znaczniki przepisu: risotto

Risotto z borowikami, szparagami i pastą truflową

Lekkie, kremowe, aromatyczne risotto, które skradnie podniebienie każdego kto go spróbuje ! To nie jest do opisania, to jest do spróbowania ;)

Przez n.bulanowska

Risotto z kalmarów

Risotto z kalmarów, to nowoczesna wersja domowej kuchni hiszpańskiej.

Przez i.solodovnyk

Risotto ze szparagami i karczochami

Danie typu no-waste. Do dania wykorzystaliśmy bulion z obierek warzyw. Tradycyjna potrawa kuchni włoskiej. Danie nisko budżetowe, łatwe w przygotowaniu i bardzo smaczne!

Przez r.wojcik

Arroz Meloso de conejo y champińones – Ryż Meloso z królikiem i pieczarkami

Danie kuchni hiszpańskiej, szczególnie popularne w Walencji, lecz swoją fakturą bardzo przypominające klasyczne Włoskie Risotto.

Przez m.gidelski