Ładowanie strony…

Autor

a.imielinska

Hej! Jestem Ola, mam 20lat. Z zawodu jestem kucharzem. Skończyłam szkołę gastronomiczną (ZS3 Bochnia), a moja przygoda z gotowaniem zaczęła się już w gimnazjum. Już wtedy przed wyborem szkoły średniej wiedziałam, że gotowanie to jest to, z czym wiążę swoją przyszłość. Jestem pasjonatką gotowania 🙂 inspiruję się w kuchni różnymi programami kulinarnymi, z których można wiele zaczerpnąć, a później wykorzystać niektóre tricki w praktyce. Bardzo lubię gotować, ale póki co bardziej amatorsko. Ponieważ jedyne miejsca, gdzie uczyłam się gotowania to moja szkoła, praktyki w restauracji Gospoda nad Rabą w Bochni oraz duża restauracja pracownicza i różne prace dorywcze również związane z gastronomią :), jestem osobą otwartą, ambitną i cały czas się uczę na błędach. Projekt "Gotuj po hiszpańsku" to poniekąd realizacja mojego marzenia o poznaniu innej kultury i nauczenie się czegoś nowego, co da mi możliwość rozwoju

Moje przepisy
Czas
Ocena
potrawy kuchni hiszpańskiej
Torrija czyli innymi słowy chleb smażony na słodko Kategoria: Desery
Główny składnik: Jajka, Mleko, Nabiał
Metoda: Smażenie
1 godz. 25 min

Nie znaleziono recenzji.