17 kwietnia 201918 kwietnia 2019Adrianna Tortilla de alcachofas y langostinas Przez a.lucka Ryby i owoce morza, Tapas - przystawki Jajka, Owoce morza Smażenie 17 kwietnia, 2019 Przygotowanie: 15 min Gotowanie: 25 min Liczba porcji: 5 - 6 porcji Sposób przygotowania1Zaczynamy od przygotowania karczochów. Składniki8 Jajek8 Karczochów2 Ząbki czosnku1 Cebula150 g Langustynek50 g Bekonu Natka pietruszki Oliwia z oliwek Sól 00:00 0 Recenzji Anuluj pisanie odpowiedziTwoja opinia...Wszystkie pola oraz ocena gwiazdkowa są wymagane do przesłania recenzji.Twoje imię ... Twój email ... Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email.