Ładowanie strony…

Autor

m.slodyczka

Maciej, lat 25
Od siedemnastego roku życia pracuję zawodowo jako kucharz. W kuchni czuję się jak ryba w wodzie.
Do tej pory głównie zajmowałem się kuchnią tradycyjną polską i regionalną. Urodziłem się i wychowałem w Zakopanem. Oprócz gotowania uwielbiam spędzać czas w górach, grillować dla przyjaciół. W projekcie najbardziej ekscytujące jest dla mnie poznanie nowych smaków, metod kulinarnych i kultury hiszpańskiej. Po projekcie chciałbym otworzyć własną restaurację w Zakopanem, cechującą się zróżnicowanym menu z potrawami całego Świata.

Moje przepisy
Czas
Ocena
Krewetki po prowansalsku Kategoria: Ryby i owoce morza
Główny składnik: Krewetki, Łosoś, Pomidory
Metoda: Smażenie
10 godz.

Nie znaleziono recenzji.