m.slodyczka
Maciej, lat 25
Od siedemnastego roku życia pracuję zawodowo jako kucharz. W kuchni czuję się jak ryba w wodzie.
Do tej pory głównie zajmowałem się kuchnią tradycyjną polską i regionalną. Urodziłem się i wychowałem w Zakopanem. Oprócz gotowania uwielbiam spędzać czas w górach, grillować dla przyjaciół. W projekcie najbardziej ekscytujące jest dla mnie poznanie nowych smaków, metod kulinarnych i kultury hiszpańskiej. Po projekcie chciałbym otworzyć własną restaurację w Zakopanem, cechującą się zróżnicowanym menu z potrawami całego Świata.
Moje przepisy
Czas
Krewetki po prowansalsku Kategoria: Ryby i owoce morza
Główny składnik: Krewetki, Łosoś, Pomidory
Metoda: Smażenie
Główny składnik: Krewetki, Łosoś, Pomidory
Metoda: Smażenie
10 godz.
Nie znaleziono recenzji.