k.jagiello
Cześć, mam na imię Karolina.Mieszkam w Krakowie i gdyby nie smog, byłoby to świetne miejsce do życia. Mam 22 lata, z wykształcenia jestem elektroradiologiem, jednak gotowanie zawsze było moja największa pasją. Zawsze jest czas, żeby coś zmienić. Zawsze chciałam, aby praca nie była tylko obowiązkiem, a także hobby.
Moje przepisy
Czas
Buñuelos de bacalao – pulpety z dorsza Kategoria: Ryby i owoce morza, Tapas - przystawki
Główny składnik: Dorsz, Jajka, Ryby, Ziemniaki
Metoda: Gotowanie, Smażenie
Główny składnik: Dorsz, Jajka, Ryby, Ziemniaki
Metoda: Gotowanie, Smażenie
1 godz. 35 min
CARPACCIO DE REMOLACHA – carpaccio z buraka Kategoria: Sałatki, Tapas - przystawki, Wegetariańskie
Główny składnik: Owoce, Warzywa
Metoda: Gotowanie, Na surowo
Główny składnik: Owoce, Warzywa
Metoda: Gotowanie, Na surowo
1 godz. 40 min
Nie znaleziono recenzji.