g.oganezow
Witam,
jestem Gracjan, mieszkam w Polsce.
Pewnego dnia zadałem sobie jedno, bardzo ważne pytanie.
Co chciałbyś w życiu robić?
I zacząłem to robić: GASTRONOMIA, MUZYKA, PODRÓŻE.
Moje przepisy
Czas
![](https://i0.wp.com/gotujpohiszpansku.pl/przepisy/wp-content/uploads/2019/05/IMG_20190503_200926-782x1024-1.jpg?resize=300%2C300&ssl=1)
Copa de mango y berberechos Kategoria: Ryby i owoce morza, Sałatki, Tapas - przystawki
Główny składnik: Krewetki, Papryka
Metoda: Na surowo
Główny składnik: Krewetki, Papryka
Metoda: Na surowo
30 min
![](https://i0.wp.com/gotujpohiszpansku.pl/przepisy/wp-content/uploads/2019/05/Gracjan-przepis.jpg?resize=300%2C300&ssl=1)
Rustido z karczochami i sepią Kategoria: Ryby i owoce morza
Główny składnik: Owoce morza, Pomidory, Ryby, Warzywa
Metoda: Gotowanie, Smażenie
Główny składnik: Owoce morza, Pomidory, Ryby, Warzywa
Metoda: Gotowanie, Smażenie
1 godz.
Nie znaleziono recenzji.