Ładowanie strony…

Autor

mm

s.wojciechowski

Mam na imię Simon i mam 22 lata. Moja pierwsza styczność z gastronomią miała miejsce pod koniec gimnazjum podczas wyboru kierunku, w jakim chciałbym się rozwijać - padło na gastronomię. Zaczynałem od sali jako kelner, a z czasem coraz bardziej byłem ciekaw, jak to wygląda tak naprawdę "od kuchni". Urodziłem się w Hiszpanii (stąd też to imię), ale przeprowadziłem się do Polski jako małe dziecko i niestety nie poznałem kuchni hiszpańskiej ani języka, na którym bardzo mi zależy.

Moje przepisy
Czas
Ocena
Salmorejo – chłodnik z okolic Kordoby Kategoria: Wegetariańskie, Zupy
Główny składnik: Jajka, Papryka, Pomidory, Warzywa
Metoda: Na surowo
20 min
Lentejas con chorizo – soczewica z chorizo Kategoria: Zupy
Główny składnik: Mięso, Soczewica
Metoda: Gotowanie
45 min

Nie znaleziono recenzji.