![mm](/przepisy/wp-content/uploads/2017/03/Simon-1.jpg)
s.wojciechowski
Mam na imię Simon i mam 22 lata. Moja pierwsza styczność z gastronomią miała miejsce pod koniec gimnazjum podczas wyboru kierunku, w jakim chciałbym się rozwijać - padło na gastronomię. Zaczynałem od sali jako kelner, a z czasem coraz bardziej byłem ciekaw, jak to wygląda tak naprawdę "od kuchni". Urodziłem się w Hiszpanii (stąd też to imię), ale przeprowadziłem się do Polski jako małe dziecko i niestety nie poznałem kuchni hiszpańskiej ani języka, na którym bardzo mi zależy.
Moje przepisy
Czas
![](https://i0.wp.com/gotujpohiszpansku.pl/przepisy/wp-content/uploads/2017/03/17269501_1382626045113934_1733845784_o.jpg?resize=300%2C300&ssl=1)
Salmorejo – chłodnik z okolic Kordoby Kategoria: Wegetariańskie, Zupy
Główny składnik: Jajka, Papryka, Pomidory, Warzywa
Metoda: Na surowo
Główny składnik: Jajka, Papryka, Pomidory, Warzywa
Metoda: Na surowo
20 min
![](https://i0.wp.com/gotujpohiszpansku.pl/przepisy/wp-content/uploads/2017/02/IMG_0731.jpg?resize=300%2C300&ssl=1)
Lentejas con chorizo – soczewica z chorizo Kategoria: Zupy
Główny składnik: Mięso, Soczewica
Metoda: Gotowanie
Główny składnik: Mięso, Soczewica
Metoda: Gotowanie
45 min
Nie znaleziono recenzji.