Ładowanie strony…

Autor

mm

s.michalczyk

Już jako mały chłopiec interesowałem się kuchnią. W 2006 roku ukończyłem technikum gastronomiczne w Wieluniu, skąd pochodzę. Pierwsze doświadczenia zawodowe zdobywałem we wrocławskich restauracjach. Współpracowałem przy organizacji oprawy gastronomicznej Euro 2012. Następnie trafiłem do Zakopanego, gdzie przez blisko dwa lata prowadziłem restaurację jako szef kuchni. Zdobywałem także doświadczenie w wielu polskich hotelach, np. Hotel Arłamów ****. Ciągle wzbogacam swoją wiedzę i poszerzam doświadczenie, biorąc udział w różnorodnych szkoleniach. Uwielbiam podróże, podczas których poznaję kulturę, nowe smaki oraz odkrywam nowoczesne techniki gotowania.

Moje przepisy
Czas
Ocena
Patatas Bravas – frytki po hiszpańsku Kategoria: Tapas - przystawki
Główny składnik: Ziemniaki
Metoda: Smażenie
30 min

Nie znaleziono recenzji.