![mm](/przepisy/wp-content/uploads/2017/03/Mariusz-P1.jpg)
m.puzio
Nazywam się Mariusz, mam 22 lata, ukończyłem szkołę gastronomiczną w Rzeszowie w zawodzie kucharz.
Interesuję się muzyką, a w szczególności gitarą elektryczną. Moja przygoda w kuchni w dużym stopniu zaczęła się, kiedy miałem możliwość wyjazdu do Palma de Mallorca i właśnie tam zainteresowałem się kuchnią śródziemnomorską i kulturą Hiszpanów .
Lubię poznawać ciekawe miejsca i otwierać się na nowe wyzwania.
Moje przepisy
Czas
![](https://i0.wp.com/gotujpohiszpansku.pl/przepisy/wp-content/uploads/2017/02/IMG_0708.jpg?resize=300%2C300&ssl=1)
Arroz negro – czarny ryż (z atramentem sepii) Kategoria: Ryby i owoce morza, Ryż
Główny składnik: Kalmary, Krewetki, Ryż
Metoda: Gotowanie, Smażenie
Główny składnik: Kalmary, Krewetki, Ryż
Metoda: Gotowanie, Smażenie
50 min
Nie znaleziono recenzji.