j.rumian
Cześć, jestem Justyna! Ukończyłam liceum ogólnokształcące w Krakowie. 1,5 roku po maturze pracowałam w brazylijskiej restauracji "Carioca" gdzie zarziłam się pasją do gastronomii. Interesują mnie podróże, z których czerpie inspiracja do gotowania. Zachęcam do czytania mojego bloga i oglądania zdjęć moich autorskich potraw i z podróży.
Moje przepisy
Czas
![](https://i0.wp.com/gotujpohiszpansku.pl/przepisy/wp-content/uploads/2016/12/15310414_1159413814093838_183230494_n.jpg?resize=300%2C300&ssl=1)
Arroz con leche – ryż na mleku i cynamonie z cytrusową nutą Kategoria: Desery, Ryż
Główny składnik: Mleko, Ryż
Metoda: Gotowanie
Główny składnik: Mleko, Ryż
Metoda: Gotowanie
45 min
![kuchnia śródziemnomorska pollo pepitoria](https://i0.wp.com/gotujpohiszpansku.pl/przepisy/wp-content/uploads/2016/11/15139704_1143002679068285_977594905_n-e1479584958990.jpg?resize=300%2C300&ssl=1)
Kurczak w sosie pepitoria – Pollo pepitoria Kategoria: Mięso
Główny składnik: Kurczak
Metoda: Smażenie
Główny składnik: Kurczak
Metoda: Smażenie
35 min
Nie znaleziono recenzji.