Kuba
Witam uczęszczałem do Zespołu Szkół Gastronomicznych nr 1 w Krakowie o profilu kucharz -technik technolog żywienia . Pracowałem w kilku restauracjach na stanowiskach kucharz, pomocnik kucharza, pizzer. Do Hiszpania przyjechałem zdobywać wiedzę, doświadczenie i znajomości.
Moje przepisy
Czas
![](https://i0.wp.com/gotujpohiszpansku.pl/przepisy/wp-content/uploads/2016/12/15350454_1174879602597767_6652248303003367172_n-e1483477516811.jpg?resize=300%2C259&ssl=1)
Paella – tradycyjny smak Walencji Kategoria: Ryż
Główny składnik: Fasola, Fasolka zielona, Kurczak, Pomidory, Ryż
Metoda: Gotowanie, Smażenie
Główny składnik: Fasola, Fasolka zielona, Kurczak, Pomidory, Ryż
Metoda: Gotowanie, Smażenie
45 min
![kuchnia śródziemnomorska pollo pepitoria](https://i0.wp.com/gotujpohiszpansku.pl/przepisy/wp-content/uploads/2016/11/15139704_1143002679068285_977594905_n-e1479584958990.jpg?resize=300%2C300&ssl=1)
Kurczak w sosie pepitoria – Pollo pepitoria Kategoria: Mięso
Główny składnik: Kurczak
Metoda: Smażenie
Główny składnik: Kurczak
Metoda: Smażenie
35 min
Nie znaleziono recenzji.