b.kotas
Mam na imię Basia, z gastronomią jestem związana od ok. 2 lat. Moja rodzina prowadzi restaurację brazylijską w Krakowie, w której pracuję na stanowisku kucharz. Pasjonuję się również fotografią. Przyjechałam do Hiszpanii, żeby zdobyć doświadczenie oraz lepiej poznać kuchnię śródziemnomorską i tutejszą kulturę 🙂
Moje przepisy
Czas
![](https://i0.wp.com/gotujpohiszpansku.pl/przepisy/wp-content/uploads/2016/12/15281928_1158198194215400_1688894081_n-e1480627362977.jpg?resize=300%2C300&ssl=1)
Empanadillas de espinaca – hiszpańskie pierożki Kategoria: Tapas - przystawki
Główny składnik: Szpinak
Metoda: Pieczenie
Główny składnik: Szpinak
Metoda: Pieczenie
1 godz. 55 min
![kuchnia śródziemnomorska pollo pepitoria](https://i0.wp.com/gotujpohiszpansku.pl/przepisy/wp-content/uploads/2016/11/15139704_1143002679068285_977594905_n-e1479584958990.jpg?resize=300%2C300&ssl=1)
Kurczak w sosie pepitoria – Pollo pepitoria Kategoria: Mięso
Główny składnik: Kurczak
Metoda: Smażenie
Główny składnik: Kurczak
Metoda: Smażenie
35 min
Nie znaleziono recenzji.