a.rusniok
Cześć! Mam na imię Ola, zgłosiłam się do projektu, ponieważ chcę sprawdzić swoje umiejętności w pracy na kuchni oraz uczyć się od profesjonalnych kucharzy. Interesuję się kuchnią roślinną i tak gotuję na co dzień. Lubię gotować sezonowo i korzystać z tego co aktualnie jest dostępne. Moją największą pasją są podróże, podczas których zawsze próbuje lokalnych potraw, odkrywam nowe smaki. Mam holistyczne podejście do życia i wierzę, że to co dajemy od siebie zawsze do nas wraca.
Moje przepisy
Czas
![Pastel de crema y coco, ciasto budyniowo kokosowe](https://i0.wp.com/gotujpohiszpansku.pl/przepisy/wp-content/uploads/2020/12/129544748_512282316397462_6437679065520765692_n.jpg?resize=300%2C300&ssl=1)
Pastel de crema y coco – budyniowe ciasto kokosowe Kategoria: Desery
Główny składnik: Jajka, Mleko
Metoda: Pieczenie
Główny składnik: Jajka, Mleko
Metoda: Pieczenie
1 godz. 25 min
![Pepitos Valencianos](https://i0.wp.com/gotujpohiszpansku.pl/przepisy/wp-content/uploads/2020/10/121702470_784538595714898_8355240464042610478_n.jpg?resize=300%2C300&ssl=1)
Pepitos Valencianos – smażone bułeczki, nadziewane pisto Kategoria: Tapas - przystawki
Główny składnik: Jajka, Mleko, Papryka, Pomidory, Ryby, Tuńczyk
Metoda: Gotowanie, Smażenie
Główny składnik: Jajka, Mleko, Papryka, Pomidory, Ryby, Tuńczyk
Metoda: Gotowanie, Smażenie
1 godz. 35 min
Nie znaleziono recenzji.