a.rusniok
Cześć! Mam na imię Ola, zgłosiłam się do projektu, ponieważ chcę sprawdzić swoje umiejętności w pracy na kuchni oraz uczyć się od profesjonalnych kucharzy. Interesuję się kuchnią roślinną i tak gotuję na co dzień. Lubię gotować sezonowo i korzystać z tego co aktualnie jest dostępne. Moją największą pasją są podróże, podczas których zawsze próbuje lokalnych potraw, odkrywam nowe smaki. Mam holistyczne podejście do życia i wierzę, że to co dajemy od siebie zawsze do nas wraca.
Moje przepisy
Czas
Pastel de crema y coco – budyniowe ciasto kokosowe Kategoria: Desery
Główny składnik: Jajka, Mleko
Metoda: Pieczenie
Główny składnik: Jajka, Mleko
Metoda: Pieczenie
1 godz. 25 min
Pepitos Valencianos – smażone bułeczki, nadziewane pisto Kategoria: Tapas - przystawki
Główny składnik: Jajka, Mleko, Papryka, Pomidory, Ryby, Tuńczyk
Metoda: Gotowanie, Smażenie
Główny składnik: Jajka, Mleko, Papryka, Pomidory, Ryby, Tuńczyk
Metoda: Gotowanie, Smażenie
1 godz. 35 min
Nie znaleziono recenzji.