Ładowanie strony…

Autor

a.kowalik

Nazywam się Angelika i jestem świeżą absolwentką Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie.
Już podczas studiów zastanawiałam się nad rozpoczęciem własnej działalności, a praca w jednej z krakowskich korporacji tylko mnie w tym utwierdziła. Szukając pomysłu "na siebie" trafiłam na projekt "Gotuj po hiszpańsku" i pomyślałam - dlaczego by nie spróbować połączyć jednej z moich największych pasji, jaką jest gotowanie, z pracą zawodową?
Od dziecka lubiłam "stać przy garach", a jeszcze bardziej konsumować to co upichciłyśmy razem z babcią.
Projekt pozwoli mi na zdobycie cennego doświadczenia w branży gastronomicznej, poszerzyć warsztat kulinarny, a przede wszystkim poznać pracę w restauracji "od kuchni", by móc wrócić do Polski i stworzyć zakątek smaku jakiego Podhale jeszcze nie znało!

Moje przepisy
Czas
Ocena
Coca z sosem z pieczonych warzyw i sardynkami Kategoria: Ryby i owoce morza, Tapas - przystawki, Wegetariańskie
Główny składnik: Bakłażan, Papryka, Pomidory, Sardynki, Warzywa
Metoda: Pieczenie
2 godz. 20 min

Nie znaleziono recenzji.