a.kowalik
Nazywam się Angelika i jestem świeżą absolwentką Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie.
Już podczas studiów zastanawiałam się nad rozpoczęciem własnej działalności, a praca w jednej z krakowskich korporacji tylko mnie w tym utwierdziła. Szukając pomysłu "na siebie" trafiłam na projekt "Gotuj po hiszpańsku" i pomyślałam - dlaczego by nie spróbować połączyć jednej z moich największych pasji, jaką jest gotowanie, z pracą zawodową?
Od dziecka lubiłam "stać przy garach", a jeszcze bardziej konsumować to co upichciłyśmy razem z babcią.
Projekt pozwoli mi na zdobycie cennego doświadczenia w branży gastronomicznej, poszerzyć warsztat kulinarny, a przede wszystkim poznać pracę w restauracji "od kuchni", by móc wrócić do Polski i stworzyć zakątek smaku jakiego Podhale jeszcze nie znało!
Główny składnik: Bakłażan, Papryka, Pomidory, Sardynki, Warzywa
Metoda: Pieczenie
Nie znaleziono recenzji.