Ładowanie strony…

Autor

z.przybylowicz

Cześć! Mam na imię Żaneta i pochodzę z małej miejscowości Gorlice, jednak od zawsze bardziej pociągał mnie 'wielki świat'. Uwielbiam podróżować, poznawać nowych ludzi, inną kulturę i kuchnię.
Z wykształcenia jestem chemikiem, ale gotowanie od zawsze było moją pasją. I choć nie mam doświadczenia w gastronomii (jeszcze!), to przecież gotowanie to chemia, a kuchnia to swego rodzaju laboratorium. Jednak powiedzenie "Przez żołądek do serca" zdecydowanie trafniej opisuje moje podejście do pracy w kuchni. Uważam, że 'oddając' czemuś własne serce można z łatwością osiągnąć swoje cele, zaskarbić sobie serce innych i spełnić marzenia.
Wierzę, że udział w projekcie "Gotuj po hiszpańsku" pomoże mi w realizacji moich marzeń i gotowanie stanie się nie tylko pasją, ale też sposobem na życie.

Moje przepisy
Czas
Ocena
Merluza a la vasca Kategoria: Ryby i owoce morza
Główny składnik: Jajka, Małże, Ryby
Metoda: Gotowanie, Smażenie
1 godz.
Menestra de verduras con bechamel Kategoria: Tapas - przystawki
Główny składnik: Brokuły, Fasola, Fasolka, Grzyby, Kalafior, Ziemniaki
Metoda: Gotowanie
1 godz. 5 min

Nie znaleziono recenzji.