n.fudalej
¡Hola!
Moje dotychczasowe doświadczenie zawodowe nie jest związane z gastronomią, dlatego traktuję projekt jako doskonałą okazję do poszerzenia swoich umiejętności. Jestem absolwentką Politechniki Krakowskiej jednak kuchnią i kulturą Hiszpanii interesuję się od zawsze. Podczas każdej podróży staram się poznawać nowe smaki dlatego mam nadzieję, że również ta wzbogaci mnie o nowe doświadczenia.
Moje przepisy
Czas
CARPACCIO DE REMOLACHA – carpaccio z buraka Kategoria: Sałatki, Tapas - przystawki, Wegetariańskie
Główny składnik: Owoce, Warzywa
Metoda: Gotowanie, Na surowo
Główny składnik: Owoce, Warzywa
Metoda: Gotowanie, Na surowo
1 godz. 40 min
GAZPACHO ANDALUZ – chłodnik andaluzyjski Kategoria: Wegetariańskie, Zupy
Główny składnik: Papryka, Pomidory, Warzywa
Metoda: Na surowo
Główny składnik: Papryka, Pomidory, Warzywa
Metoda: Na surowo
25 min
Nie znaleziono recenzji.