m.morawiecki
Cześć, jestem Mateusz i urodziłem się w Krakowie. Już 10 lat temu zacząłem pracę na kuchni jako pomoc. Przyglądałem się bardzo dużo temu co dzieje się na sekcjach wokół i to wzbudziło moje ambicje w kierunku kulinarnym. Z czasem wzrastało moje doświadczenie i pewność siebie w pracy. Wówczas moje rodzeństwo ( mam ich 9 ) również zaczęło pracę w kuchni. To bardziej zmotywowało mnie do pracy i nauki.
Teraz postanowiłem wyruszyć za granicę aby zaczerpnąć świeżych pomysłów. W przyszłości chciałbym otworzyć własną kuchnię z moimi braćmi i mam nadzieję, że ten projekt mi w tym pomoże.
Moje przepisy
Czas
![](https://i0.wp.com/gotujpohiszpansku.pl/przepisy/wp-content/uploads/2019/02/51489602_892265214467636_9090814884945330176_n.jpg?resize=300%2C300&ssl=1)
Arroz de negro Kategoria: Ryby i owoce morza, Ryż
Główny składnik: Kalmary, Krewetki, Małże, Ośmiornica, Owoce morza
Metoda: Gotowanie, Smażenie
Główny składnik: Kalmary, Krewetki, Małże, Ośmiornica, Owoce morza
Metoda: Gotowanie, Smażenie
1 godz. 50 min
Nie znaleziono recenzji.