m.gidelski
Ukończyłem szkołę zawodową w Sieradzu o profilu "Kucharz"
Doświadczenia zawodowe zdobywałem w Sieradzu - restauracja "Cukier"; Poznaniu - restauracja "Cucina"; oraz Krakowie - hotel "Doubletree By Hilton", restauracja "Industrial"
Aktualnie przebywam w Valencii; uczę się w "Centro Superior Hosteleria Mediterraneo" oraz odbywam staż w restauracji "Trenca Dish"
Interesuje mnie kuchnia śródziemnomorska ze względu na wykorzystywanie dużej ilość owoców morza, ryżu, warzyw i owoców.
Moje przepisy
Czas
Arroz Meloso de conejo y champińones – Ryż Meloso z królikiem i pieczarkami Kategoria: Ryż
Główny składnik: Grzyby, Mięso, Ryż
Metoda: Gotowanie, Smażenie, Blanszowanie
Główny składnik: Grzyby, Mięso, Ryż
Metoda: Gotowanie, Smażenie, Blanszowanie
40 min
Nie znaleziono recenzji.