7 marca 20227 marca 2022Kamila Fryszka Tacos Al Pastor Veganos Przez k.fryszka Wegetariańskie Ananas, Dynia, Kapusta biała, Warzywa Pieczenie 7 marca, 2022 Bardzo prosta i szybka wegańska przekąska. Jest to danie , które poznaliśmy na warsztatach kulinarnych w Walencji prowadzonych przez Marię Jose. Przygotowanie: 45 min Gotowanie: 25 min Liczba porcji: 3 Sposób przygotowania 1Rozgrzej piekarnik do 230°C. 2Dynie i ananasa obierz i pokrój w mala kostkę, skrop oliwą i dodaj przyprawę do fajita. 3Piecz przez około 10-15 minut. 4Podczas gdy warzywa są w piekarniku, posiekaj bardzo drobno rzodkiewkę, cebulę i kapustę i dopraw sokiem z limonki, solą i pieprzem. 5Placki tortilli podgrzej na suchej patelni i złóż w połowie tworząc z nich półrulon. 6Wypełnij przygotowane "miseczki" warzywami pieczonymi i kapustą, a na wierzch ułóż paski awokado. 7Jako dopełnienie tego dania idealnie sprawdzi się majonez sriracha. Składniki900 g Dynii1/2 sztuki Ananasa4 łyżki Soku z limonki200 g Rzodkiewki8 sztuk Tortilli1,5 sztuki Cebuli60 ml Oliwy4 łyżeczki Przyprawy do fajitas1 sztuka Awokado1/2 sztuki Kapusty białej 00:00 1 Recenzja Patryk 20 kwietnia, 2023 Najlepsze Tacos jakie jadłem Anuluj pisanie odpowiedziTwoja opinia...Wszystkie pola oraz ocena gwiazdkowa są wymagane do przesłania recenzji.Twoje imię ... Twój email ... Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email.
Patryk
20 kwietnia, 2023
Najlepsze Tacos jakie jadłem