Udział w tym projekcie to jedna z najlepszych rzeczy jaka spotkała mnie kiedykolwiek w moim życiu.
Można nabrać większe doświadczenia w kuchni śródziemnomorskiej jak i poznać nowe metody-techniki pracy na kuchni.
Kuchnia Hiszpańska jest bardzo smaczna, wszystkie dania sa robione od podstaw i produkty wykorzystywane w stu procentach.
Kuchnia śródziemnomorska charakteryzuje sie głównie owocami morza, które sa dostępne w lokalnych sklepach, zawsze świeze i pyszne.
Można w Walencji zjeść pyszne lokalne dania takie jak Paella, Canelones de pollo, Tortilla de patata y cebolla, Fideua.
W kuchni Walenckiej można także skosztować wspaniałe wypieki cukiernicze, takie jak Flan de queso, Tarta de manzana. Praca w restauracji Vuelve Carolina jest inspirująca, ciekawa różnorodnych pomysłów i dla mnie nowych przepisów. Towarzystwo na kuchni jest bardzo przyjazne. Szef kuchni jest wspaniałym człowiekiem i profesjonalnym w tym co robi. Kucharze bardzo dobrze przyjęli mnie w restauracji, mam nadzieje że są zadowoleni z mojej pracy jaką wykonuję. Ogromnie zaangażowałem się w prace na kuchni i oddałem całe swoje serce. Wszystkie potrawy są świetnie i starannie podane na talerzu z piękną dekoracją. Kuchnia jest ergonomicznie rozplanowana, tym samym dając komfort pracy kucharzom.
Mieszkańcy Walencji są mili i pozytywnie nastawieni na ludzi odwiedzających ich kraj, ich miasto. Można wiele zwiedzić, odkryć ciekawe miejsca i zadziwiające krajobrazy.