Żurek staropolski Anna 4 lata ago Żurek staropolski Przez a.nowak Zupy Wieprzowina Gotowanie 21 kwietnia, 2021 Żurek staropolski robiony na zakwasie. To danie jest bardzo proste i pożywne. Najbardziej lubiany w okresie jesienno zimowym. Przygotowanie: 40 min Gotowanie: 1 godz. 15 min Liczba porcji: 4 Sposób przygotowania1obieramy i kroimy warzywa2gotujemy wywar i dodajemy warzywa3dodajemy pokrojoną kiełbasę4zagęszczamy zupę5przyprawiamy do smakuMożna dodać koperek do dekoracji. Składniki1 litr wywaru z warzyw4 kielbasy białe2 czosnki1 łyżka mąki1 łyżeczka masła4 jaja na twardo sól, pieprz do smaku 00:00 0 Recenzji Anuluj pisanie odpowiedziTwoja opinia...Wszystkie pola oraz ocena gwiazdkowa są wymagane do przesłania recenzji.Twoje imię ... Twój email ... Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email. {{#message}}{{{message}}}{{/message}}{{^message}}Your submission failed. The server responded with {{status_text}} (code {{status_code}}). Please contact the developer of this form processor to improve this message. Learn More{{/message}}{{#message}}{{{message}}}{{/message}}{{^message}}It appears your submission was successful. Even though the server responded OK, it is possible the submission was not processed. Please contact the developer of this form processor to improve this message. Learn More{{/message}}Submitting… Lentejas con chorizo – soczewica z chorizo24 lutego 2017With 1 commentTortilla de patatas – hiszpański omlet14 listopada 2016With 4 commentsMigas del pastor – okruchy pasterza19 listopada 2016With 1 comment
Anuluj pisanie odpowiedzi