Ostrygi Superanckie Konrad Klisowski 5 lat ago Ostrygi Superanckie Przez k.klisowski Ryby i owoce morza Owoce morza, Pomarańcze Na surowo 6 listopada, 2019 Super danie, pozornie proste, lecz może okazać się nieco skomplikowane; wymaga cierpliwości spokoju i harmonii ducha. Przygotowanie: 5 min Liczba porcji: 1 Sposób przygotowania1Otworzyć ostrygi korzystając z dowolnej, bezpiecznej techniki.2Delikatnie naciąć błonę utrzymującą zawartość przy muszli.3Skorupę wraz z jadalną zawartością usytuować na łożu z soli morskiej.4Dodać fragment pomarańczy (bez skórki jak i błony), udekorować i smacznego! Składniki2 ostrygi pomarańcz, sól morska i cokolwiek innego do wydania wg gustów 00:00 0 Recenzji Anuluj pisanie odpowiedziTwoja opinia...Wszystkie pola oraz ocena gwiazdkowa są wymagane do przesłania recenzji.Twoje imię ... Twój email ... Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Notify me of new posts by email. {{#message}}{{{message}}}{{/message}}{{^message}}Your submission failed. The server responded with {{status_text}} (code {{status_code}}). Please contact the developer of this form processor to improve this message. Learn More{{/message}}{{#message}}{{{message}}}{{/message}}{{^message}}It appears your submission was successful. Even though the server responded OK, it is possible the submission was not processed. Please contact the developer of this form processor to improve this message. Learn More{{/message}}Submitting… Lentejas con chorizo – soczewica z chorizo24 lutego 2017With 1 commentArroz Meloso de conejo y champińones – Ryż Meloso z królikiem i pieczarkami29 listopada 2016Similar postRustido z karczochami i sepią2 maja 2019Similar post
Anuluj pisanie odpowiedzi