Kuba
Witam uczęszczałem do Zespołu Szkół Gastronomicznych nr 1 w Krakowie o profilu kucharz -technik technolog żywienia . Pracowałem w kilku restauracjach na stanowiskach kucharz, pomocnik kucharza, pizzer. Do Hiszpania przyjechałem zdobywać wiedzę, doświadczenie i znajomości.
Moje przepisy
Czas
Paella – tradycyjny smak Walencji Kategoria: Ryż
Główny składnik: Fasola, Fasolka zielona, Kurczak, Pomidory, Ryż
Metoda: Gotowanie, Smażenie
Główny składnik: Fasola, Fasolka zielona, Kurczak, Pomidory, Ryż
Metoda: Gotowanie, Smażenie
45 min
Kurczak w sosie pepitoria – Pollo pepitoria Kategoria: Mięso
Główny składnik: Kurczak
Metoda: Smażenie
Główny składnik: Kurczak
Metoda: Smażenie
35 min
Nie znaleziono recenzji.